به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، در این مسابقه که به همت انجمن علمی دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه خواجه نصیر برگزار شد، ۲۳ تیم از دانشجویان رشتههای صنایع، مکانیک و عمران، با بکارگیری خلاقیت و استفاده از آموختههای خود سازههایی را طراحی کردند تا تخم مرغهای خود را که داخل این سازه قرار میگیرد به هنگام پرتاب از ارتفاع ۱۱ متری از شکستن نجات دهند.
هیات داوران متشکل از استادان دانشکده مکانیک دانشگاه خواجه نصیر، معیارارزیابی را نمره خلاقیت، کمترین وزن، زمان فرود و همچنین دقت فرود سازه در محل قرار دادند.
در پایان، برندگان این مسابقه از میان گروههایی که تخم مرغشان را سالم به زمین رسانده و نمره بالاتری را کسب کردند، مشخص شده و هدایای خود را دریافت کردند.
فلسفه برگزاری این مسابقات مهیج علمی که در کشورهای مختلف برگزار میشود، کمک به پرورش ایدههای دانشجویی در زمینه طراحی و ساخت سازههایی است که بتواند انسان را در ارسال و پرتاب کاوشگرها به سیارههای دیگر یاری کند. در واقع این مسابقات با هدف شبیهسازی فرود کاوشگرها و سفینههای فضایی که از خارج جو در سطح زمین یا سیارات دیگر فرود میآیند، برگزار میشود.
اولین دوره مسابقات دانشجویی «نجات تخم مرغها» در دانشکده مهندسی مکانیک و صنایع دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی برگزار شد.